BENONE SINULESCU A Murit! Care Este Cauza Morții Marelui Cântăreț?

BENONE SINULESCU a murit. Vestea tristă a fost confirmată de apropiații marelui artist. Care este cauza morții lui Benone Sinulescu?

Benone Sinulescu a murit. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Iată care este cauza morții artistului care ani la rând a încântat publicul din România, dar și de peste hotare cu muzica lui.

BENONE SINULESCU a murit. Care este, de fapt, cauza morții?
BENONE SINULESCU a murit la vârsta de 84 de ani. Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți cei care l-au iubit pe Benone Sinulescu și l-au apreciat atât ca artist, cât și ca om. Cei care l-au cunoscut își amintesc de el ca fiind o persoană optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, care de fiecare dată încerca să ascundă lucrurile mai puțin plăcute și să privească partea frumoasă.

Deși în ultima perioadă a vieții Benone Sinulescu a avut mai multe probleme de sănătate, artistul nu a vrut să iasă în evidență prin acest lucru, motiv pentru care a preferat să păstreze discreția. Cu toate acestea, familia artistului a decis să clarifice lucrurile în momentul în care în spațiul public au apărut informații false. La acel moment, soția lui Benone Sinulescu a precizat că artistul se află internat în spital, menționând că este dorința lui de a nu oferi prea multe informații în legătură cu starea sa de sănătate.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.

Totusi, situatia impune cateva precizari:

In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica

constatata.

In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.

In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.

In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe “Nea Beni”

Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta. Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu.”, preciza soția lui Benone Sinulescu în momentul în care s-a aflat că artistul întâmpină probleme de sănătate.

După ce în ulimele luni a avut probleme de sănătate, acum, medicii nu au mai putut face nimic pentru Benone Sinulescu. În cele din urmă, organismul acestuia a cedat, medicii declarând decesul.

În ceea ce privește cauza morții lui Benone Sinulescu, primele informații arată că decesul acestuia ar fi survenit în urma unei pneumonii care s-a complicat. Se pare că Benone Sinulescu se afla internat în spital încă de duminică, iar în ultimele zile, starea acestuia de sănătate s-a înrăutățit. Joi, în jurul orei 15:00, medicii au declarat decesul.

BENONE SINULESCU a murit. BIOGRAFIA artistului iubit de publicul din România
Benone Sinulescu, biografie. Benone Sinulescu a murit pe data de 18 noiembrie 2021 și a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut sau care doar l-au îndrăgit ca artist. Cântărețul lasă în urma sa o carieră încununată de succes, acesta colaborând de-a lungul timpului cu nume importante ale muzicii din România, printre care se numără și Irina Loghin. Cei doi mari artiști au urcat în nenumărate rânduri pe scenă, duetul lor fiind unul cunoscut și apreciat de public.

Biografia lui Benone Sinulescu arată că artistul s-a născut pe data de 24 mai 1937 la Siriu, județul Buzău. Pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o încă de la o vârstă fragedă, urmând o carieră în domeniul muzical. După 1989, Benone Sinulescu a abordat și un alt stil muzical, mai exact stilul etno-dance, colaborând ani la rând cu formația Ro-Mania.

Dacă despre cariera lui se știe aproape totul, Benone Sinulescu a preferat ca viața lui personală să rămână departe de ochii publicului. Acesta a fost căsătorit cu Elena Sinulescu, femeia care i-a rămas alături până în ultima clipă de viață.

În ultima parte a vieții, Benone Sinulescu a fost destul de discret, după cum chiar Irina Loghin a dezvăluit. Artista a precizat că nu s-au văzut foarte des, având în vedere că artistul locuia la Arad.

„Nu am mai vorbit de vreo doi ani cu Benone Sinulescu. Dar am aflat că nu este prea bine de la un coleg de-al nostru din ansamblul Ciocârlia. Tot ce îmi pot dori este ca Benone să se vindece, să se facă bine. Sper că acesta este doar un episod, să treacă peste el. Sper să îl ajute Dumnezeu să treacă peste acest hop. Eu sper să se facă bine, să ne revedem. Din păcate, el e departe, la Arad, de aceea nu ne-am mai văzut atât de des în ultimii ani. Ne mai vedeam doar la cântări.”, a dezvăluit Irina Loghin în momentul în care a aflat că Benone Sinulescu are probleme de sănătate, potrivit fanatik.ro.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤