Benone Sinulescu ascunde o mare suferință! De ce boală gravă suferă îndrăgitul cântăreț

Prezentatorul Cătălin Măruță a dezvăluit câteva detalii dureroase despre un cântăreț iubit de toată România. Benone Sinulescu ascunde o mare suferință, și nu a vrut să se afle de ce boală gravă suferă. 

Benone Sinulescu are acum vârsta de 82 de ani, dar până și la această vârstă el este un talisman pentru oameni, un om cu mult bun simț, care respectă și îl ascultă pe cel de lângă el, potrivit Cancan.

“Nea Benny, cum îi spun toți cei care îl iubesc și îi stau în preajmă, nu știe să îmbătrânească. Benone Sinulescu suferă de o boală rară, frumoasă și incurabilă: zâmbetul permanent. Dacă stau și mă gândesc bine, nu-mi amintesc să-l fi văzut vreodată nervos, trist sau căzut pe gânduri. E deschis, spune tot ceea ce simte, povestește tot ceea ce face. E transparent și onest, nu ascunde nimic, ai senzația în permanența că-l vezi ca la razele X și că nu-ti scapă niciun detaliu din trupul, sufletul și destinul său.

Cătălin Măruță continuă deschiderea cutiei cu amintiri

 

“Benone e o combinatie foarte interesanta de umor si romantism. Casatorit de zeci de ani cu aceeasi femeie, vesnic indragostit de viata – asa cum e ea, cu bune si cu mai putin bune –, omul acesta ne invata sa traim senini si sa facem haz de necaz. Nu i-a fost nici lui mereu usor, dar in loc de vicii, a preferat sa se trateze cu glume si cu hohote de ras, cu versuri emotionante si cu melodii pe care nu le va uita nimeni, niciodata.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤