Benone Sinulescu Nu Ar Mai Avea Voie Să Cânte! Vești Noi Despre Starea Acestuia

Benone Sinulescu a trecut prin clipe grele în urmă cu aproape două luni, din cauza unor probleme serioase de sănătate. În prezent, starea celebrului cântăreţ este mult mai bună.

Surse apropiate artistului au făcut declaraţii recent despre starea sa de sănătate. Aceştia au explicat faptul că, desi veştile sunt bune, deocamdată artistul nu se va întoarce pe senă.

Solistul este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat cu un alt necaz, cu o infecție urinară, pentru care a trebuit să ia antibiotice”, au dezvăluit apropiații interpretului pentru impact.ro.

De când a fost externat, celebrul interpret de muzică populară nu a oferit nicio declaraţie publică cu privire la cele întâmplate. În schimb, apropiaţii acestuia îi liniştesc pe fani cu veşti bune despre starea acestuia, însă nu suficient de bune pentru ca acesta să poată susţine concerte în perioada următoare.

Nea Beni este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat și cu o infecție urinară, pentru care a luat antibiotice.

Anul acesta nu sunt șanse să revină în concerte, pe scenă, probabil la începutul anului viitor. Unii medici susțin că, dacă va fi operat la inimă, îi va fi mai bine, căci tratamentul medicamentos nu este suficient, dar Benone se teme.

Este îngrijit de soție, dar și cadre medicale. La un moment dat, familia s-a gândit să îl ducă și în Franța, la un consult medical”, au spus apropiați ai familiei artistului pentru sursa citată.

Ce spune soţia lui Benone Sinulescu despre problemele artistului

De asemenea şi soţia cântăreţului a ţinut să lămurească unele informaţii apărute în spaţiul public.
”Am citit şi eu diverse ştiri pe tema asta, cum că ar avea nu ştiu ce vene ale inimii înfundate. Trebuie să vă spun că medicii au stabilit că nu e cazul pentru aşa ceva. Doctorii au fost atenţi cu soţul meu şi foarte amabili. Benone are o vârstă, toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că colesterolul îşi spune şi el cuvântul, dar nu ni s-a spus că este imperativ să facem aşa sau pe dincolo. Ca atare, nu aveam ce să refuzăm. Nici eu, nici soţul meu!”, a declarat ea, pentru impact.ro.

Elena Sinulescu a mai adăugat: ”Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă.

Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme.

Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤