Boala misterioasă de care suferă Marius Elisei. Oana Roman: ”O să se spună că din cauza mea a păţit asta!”

După 7 ani de relație, Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă. Chiar Oana Roman a postat un mesaj surprinzător în mediul online, anunțându-i pe internauți că dorește să elimine, de la bun început, speculațiile sau zvonurile legate de problemele apărute între ea și Marius. 

În cuprinsul mesajului său, Oana Roman a specificat și că amândoi s-au luptat de-a lungul timpului, cu boala, cu lipsurile și cu grijile, însă mărturisește că – împreună – au trăit și momente minunate. Mai mult, Oana Roman a dorit să precizeze în mesajul său că numai timpul va decide dacă separarea – hotărârea luată de comun acord – va fi… pentru totdeauna.

”In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată , dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări si au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide.Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela ! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama , lucru care mi a cauzat o suferință și o trauma de nedescris”, a scris Oana Roman.

”Se face pe fond de stres”

Cu mai mult timp în urmă, Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei luptă cu o boală care are care punct de pornire stresul. Și a menționat atunci că este sigură de faptul că va fi tot ea… acuzată.

Vedeta a vorbit şi despre boala soţului său. ”Este o alopecie care se face pe fond de stres. O să se spună că din cauza mea a păţit asta. Eu am o prietenă foarte bună şi care este medic dermatolog şi i-a prescris un tratament. El are păr deja acolo şi nu se vede încă. Tratamentul a avut efect şi trebuie să îşi dea în fiecare zi”, a adăugat Oana.
rame>

➦ CITEȘTE ȘI... ➤