Bombă în România! Certificatul Verde și starea de alertă, anulate? Curtea de Apel Cluj a decis

Cristian Terheș, europarlamentar PNTCD, a transmis recent că hotărârile de guvern care impun Certificatul Verde Digital și continuarea stării de alertă au fost anulate, în primă instanță, de Curtea de Apel Cluj.

Vestea momentului în România! Impunerea Certificatului Verde și a stării de alertă, anulată?

Potrivit informațiilor transmise de Cristian Terheș pe pagina sa de socializare, acțiunea a fost inițiată de avocații Mikolt Kapcza și Gabriel Marin. Totuși, hotărârea poatea fi atacată cu recurs, scrie europarlamentarul.

„Curtea de Apel Cluj a anulat, in prima instanta, hotararile de guvern care impun Certificatul Verde Digital si continuarea starii de alerta. Actiunea a fost initiata de avocatii Mikolt Kapcza și Gabriel Marin. Nr. de dosar pe rolul Curtii de Apel Cluj e 607/33/2021.

Aceasta hotarare poate fi atacata cu recurs. Daca anularea ramane definitiva, dat fiind ca DEJA s-au incalcat in baza acestor acte foarte multe drepturi si libertati fundamentale ale cetatenilor, intregul Guvern este grup infractional organizat ce a comis infractiunea de abuz in serviciu in forma continuata.

Camera Deputatilor are obligatia, in acelai context, sa respinga abjectia impunerii Certificatului Verde Digital si sa redea romanilor dreptul sa-si exercite libertatile fara conditionari.

Nu in ultimul rand, Parlamentul are obligatia sa demita prin motiune de cenzura acest guvern PNL tradator condus de Florin Citu, guverncare a ingradit abuziv drepturile romanilor.