BREAKING! Frații Mazăre ies din arest

Frații Mazăre trec prin clipe de groază în acest momente, de când mama lor i-a părăsit.

Frații Mazăre, eliberați pentru o zi

Un nou necaz s-a abătut asupra familiei Mazăre. Mama fostului primar al Constanței a decedat la doar trei zile după ce Alexandru a fost condamnat și el la închisoare. Femeia a decedat la vârsta de 80 de ani, iar lovitura a fost una extrem de dură pentru întreaga familie.

Anumite surse susțin că cei doi vor fi eliberați pentru o zi, atunci când își vor conduce mama pe ultimul drum. Ar putea primi permisie pentru un astfel de eveniment dureros, chiar și Alexandru, care a fost închis de curând. Amintim că fostul edil al Constanței are de ispășit o pedeapsă de nouă ani.

Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a anunțat că mama celor doi frați s-a stins din viață. Acesta era un apropia al familiei și a ținut să facă anunțul public.

„Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum uşor spre lumea fără dor, doamna Gabi”, a transmis Nicuşor Constantinescu.

Fratele lui Radu Mazăre, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare

Alexandru Mazăre a avut același destin ca al fratelui său și a ajuns tot la închisoare, după o lungă perioadă în care a fost cercetat în libertate. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv pe bărbat la trei ani închisoare cu executare într-un dosar de corupţie legat de construirea de locuinţe sociale în campusul “Henri Coandă” din Constanţa.

La început a fost achitat drept complice la luare de mită și a fost pedepsit cu o amendă de doar 5.000 lei pentru fals în declaraţiile de avere, dar judecătorii au redeschis procesul și au decis că acesta trebuie să strei trei ani după gratii pentru faptele comise și au păstrat și amenda.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤