Brian May a făcut atac de cord

  • Șoc pentru fanii trupei Queen! Brian May, chitaristul formației, a fost operat de urgență, după ce a suferit un atac de cord!
  • Care este starea lui de sănătate?

Șoc pentru fanii trupei Queen! Brian May, chitaristul formației, a fost operat de urgență, după ce a suferit un atac de cord! Care este starea lui de sănătate?

Șoc pentru fanii trupei Queen. Vestea că Brian May, chitaristul formației, a făcut atac de cord, a luat prin surprindere pe toată lumea. Artistul a fost dus de urgență la spital și operat. Întâmplarea a avut loc luna trecută, iar May a ținut să împărtășească totul cu fanii de pe contul de Instagram. Chitaristul le-a povestit internauților că a suferit o ruptură musculară, în timp ce muncea în grădină.

După ce a ajuns pe mâinile medicilor, a descoperit că are probleme cu nervul sciatic. A fost operat de urgență și i s-au pus trei stenturi la inimă. În momentul de față, starea lui May este una bună.

„Nu-mi venea să cred cât de mari erau durerile. După investigaţiile medicale, am descoperit că de vină era nervul sciatic, de-asta ajunsesem să simt de parcă aveam o şurubelniţă înfiptă în spate tot timpul… După ce am rezolvat această problemă, povestea a devenit, însă, bizară. Şi recunosc că am fost şocat de ceea ce am descoperit, pentru că credeam că sunt sănătos. Am tensiune bună, merg cu bicicleta, am o dietă echilibrată. Şi cu toate acestea, în mijlocul întregii aventuri cu durerea de spate, am avut un mic infarct. Am simţit vreo 40 de minute durere în piept, amorţeală în mâini şi am transpirat. Şi m-am gândit că s-ar putea să fie un infarct. Pe scurt, minunatul meu doctor m-a dus chiar el la spital ca să-mi facă o angiogramă”, a spus artistul.

De asemenea, chitaristul a vrut să liniștească pe toată lumea, susținând că a ieșit din spital cu o inimă puternică, dar și că se află într-o stare nemaipomenită. În cazul în care va suferi alte probleme, va merge de urgență și se va trata.

„Am ieşit din spital cu o inimă puternică. Aşadar, cred că pentru o bună perioadă voi fi într-o formă excelentă. Iar dacă nu va fi aşa, îmi voi face o altă aniogramă!”, a mai spus May.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤