Bucurie de nedescris în familia Alexandrei Măceșanu! Unchiul fetei a dat vestea cea mare

Unchiul Alexandrei Măceșanu le-a dat fanilor o veste mare și anume aceea că familia sa se va mări cu încă un membru. Alexandru Cumpănașu va fi din nou tată.

Anunțul a fost făcut chiar de către acesta pe pagina sa de Facebook.

Unchiul Alexandrei Măceșanu va fi din nou tată
Alexandru Cumpănașu a anunțat că soția sa, Simona este însărcinată cu cel de al treilea copil al său.

De data aceasta cei doi vor deveni părinții unui băiețel căruia îi vor pune numele după tatăl său, care s-a stins din viață. Tudor Alexandru urmează să vină pe lume peste aproximativ trei luni, soția lui fiind însărcinată acum în șapte luni.

„Voi fi din nou TATĂ ‼️ Dragi prieteni și oameni care ne iubesc și vă iubim am plăcerea să vă anunț astăzi ca Simona, soția mea extraordinară va naște un băiețel peste aprox 3 luni‼️ Nu am dorit să anunțăm mai devreme pentru a trece perioada critică și pt a nu păți ca ultima dată. Dar Dumnezeu ne iubește și ni l-a dăruit acum pe Tudor Alexandru.

Simona se afla în luna a-7-a și totul este în regulă cu bebe. Voi avea astfel 2 băieți și 2 fete. Sunt extrem de fericit‼️ Va purta numele tatălui meu care în ultimii 10 ani de viață a fost cel mai important sprijin pentru mine‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebok.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤