Cabral, tătic pentru a doua oară. Modul inedit prin care a dat vestea fanilor

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi formează perechea perfectă atât la TV, cât și acasă unde, alături de fiica lor, au parte de cele mai frumoase momente. Soții Ibacka le-au dat o veste bună fanilor astăzi, într-un mod inedit. Vezi cum au anunțat cei doi că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Andreea Ibacka, din nou însărcinată

Andreea Ibacka, actrița din serialul Adela, a anunțat pe contul său de Instagram că va deveni mămică pentru a doua oară. Ea a ales un mod inedit de a îi anunța pe fani că este din nou însărcinată, respectiv o fotografie pe care a transformat-o într-un afiș, un anunț cum că, în toamnă, va fi livrat frățiorul lui Namiko.

Andreea și Cabral au deja o fetiță, pe nume Namiko. Acum Andreea este însărcinată din nou și urmează să nască în această toamnă. Viitorii părinți sunt în extaz și au ales să dea marea veste într-un mod unic și amuzant, care îi caracterizează.

Atât Andreea, cât și Cabral au postat fotografia pe conturile lor de socializare, iar mesajele de felicitări și gândurile bune nu au ezitat să apară, având în vedere că un astfel de eveniment nu poate trece neobservat și cei doi soți sunt foarte iubiți de cei de acasă.

Andreea Ibacka, o mămică norocoasă

Andreea Ibacka are deja o sarcină avansată, dar arată la fel de bine ca înainte. Nici la prima sarcină nu a luat prea mult în greutate și a reușit să revină la forma inițială foarte repede.

Andreea și Cabral au fost foarte entuziasmați și când a venit pe lume Namiko, după multe așteptări și încercări, timp în care toți puneau presiune asupra lor și îi stresau cu tot felul de întrebări. Pe atunci, Andreea a mărturisit că a simțit că este însărcinată, înainte chiar să efectueze vreun test, deoarece corpul ei i-a dat câteva semnale discrete și chiar și psihicul.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤