Cântăreața s-a întors în orașul natal

Cristina Spătar trece prin momente grele. Cântăreața și-a pierdut tatăl care se lupta de un an, cu o boală grea.

După ce în urmă cu câțiva ani i-a murit mama, acum Cristina Spătar își va conduce și tatăl pe ultimul său drum. Vedeta și-a anunțat fanii cu privire la ce i se întâmplă în aceste zile.

A murit tatăl Cristinei Spătar
Cântăreața a postat pe Facebook o poză în care este lângă sicriul tatălui ei. Îmbrăcată în negru, Cristina Spătar este îndurerată și singurul gând care o alină este acela că părinții ei se vor reîntâlni.

Drum lin spre îngeri, tată…acolo o vei reîntâlni pe ea, a scris Cristina Spătar în dreptul pozei în care apare lângă sicriul tatălui ei.

În urmă cu câțiva ani, cântăreața și-a pierdut mama pe care, la fel, o iubea foarte mult și cu care avea o relație foarte apropiată mamă-fiică. Și mama Cristinei Spătar, la fel ca și tatăl ei, s-a stins din cauza unei boli nemiloase care a chinuit-o trei ani.

Viața Cristinei Spătar nu a fost deloc ușoară. Cântăreața a trecut și printr-un divorț dureros, dar are doi copii minunați și este suficient de puternică încât să meargă mai departe, indiferent de orice. Părinții ei s-au despărțit când ea era mică, dar Cristina a păstrat legătura și cu tatăl ei și i-a fost alături în ultimii ani din viață, în special în perioada în care s-a îmbolnăvit. Înmormântarea va avea loc la Onești, orașul natal al Cristinei Spătar.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤