Care este diferența de vârstă dintre Jorge și soția lui, Ramona? „Mulți au bârfit-o. Pe noi nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți.” Acum s-a aflat.

Începând din 2013, Jorge este căsătorit cu Ramona Prodea, iar împreună au un fiu de cinci ani, pe nume David. Jorge mai are o fiică, Karina, în vârstă de 13 ani, din prima sa căsnicie cu Alina Crăciun (actualmente Laufer). De asemenea, Ramona are o fiică de 19 ani, pe nume Ilinca, dintr-o relație anterioară.

Familia lor este un exemplu de complexitate și diversitate, cu legături care îmbrățișează diferențe de vârstă și experiențe variate. Aceste aspecte nu au slăbit relațiile dintre ei, ci, dimpotrivă, le-au consolidat.

Într-un interviu recent, Jorge a dezvăluit că anul 2022 are o semnificație specială pentru familia lor. „Anul acesta este unul magic pentru noi. Este anul celebrărilor, am putea spune. Ne-am planificat vacanțe speciale deoarece eu împlinesc 40 de ani, soția mea face 50, Ilinca împlinește 20, Karina face 14, iar David a împlinit 5 ani. Cu toate acestea, situația globală ne-a împiedicat să realizăm toate aceste planuri”, a declarat Jorge.

Referindu-se la diferența de vârstă de 10 ani dintre el și soția sa, Jorge a subliniat: „Povestea noastră este una foarte interesantă și continuă să fie așa. Mulți au vorbit despre noi, dar când găsești pe cineva care te înțelege complet, indiferent de situație, nu mai contează ce spun ceilalți. Noi am ales să ne trăim viața în propriul nostru univers, fără a ne lăsa afectați de opiniile altora. Pentru noi, nu contează ce cred ceilalți, important este să ne fie bine nouă.”

Jorge a evidențiat că obstacolele există doar în mintea noastră și în preconcepțiile noastre. El a recunoscut că inițial a avut rețineri, dar viața i-a demonstrat că a făcut cea mai bună alegere și că planurile divine nu coincid întotdeauna cu ale noastre. „David, chiar înainte de a se naște, parcă ne transmitea să ne combinăm, ca să poată veni în această lume”, a adăugat el.

Mai mult, Jorge a dezvăluit că relația lor a început ca o colaborare de afaceri, fără intenția de a deveni un cuplu. Totuși, s-au îndrăgostit și au ajuns să formeze o familie plină de iubire, respect și recunoștință. „Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a concluzionat Jorge.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤