Carmen de la Sălciua și-a păzit iubitul la procesul de divorț! Reacția fostei soții când a văzut-o pe cântăreață in sala de judecată.

Carmen de la Salciua a mers de mana cu iubitul ei sa divorteze! Artista a stat nedezlipita de barbatul cu care vrea sa intemeieze o familie.

Carmen de la Salciua poate respira usurata deoarece iubitul ei a divortat! Cei doi au fost prezenti in sala de judecata la procesul barbatului care a hotarat sa puna punct casniciei cu Bianca Corches, cea care va trebui sa renunte la numele lui Marian Corches.

”Admis în parte cererea principală. Admis cererea reconvenţională. Desfăcut căsătoria din culpa reclamantului principal.  Dispus ca reclamanta reconvenţională să revină la numele avut anterior. Fără cheltuieli de judecată”, este extrasul din minuta ședinței magistraților.

Carmen de la Salciua a fost la procesul de divort al iubitului ei

Bianca, fosta sotie a lui Marian a dezvaluit pentru fanatik.ro faptul ca i-a fost foarte greu sa isi vada fostul sot de mana la tribunal alaturi de Carmen de la Salciua. ”Mi-a fost greu să îl văd, a fost un moment dificil pentru mine. Totuși, am fost împreună trei ani și jumătate. La căsătorie am fost noi doi, eu și Marian. La divorțul nostru trebuia să fim tot noi doi, că ea nu mi-a fost martor când m-am măritat cu el.

Dar nu, nu a putut sta departe de el nicio secundă. Carmen a venit să îl supravegheze, să vadă ce face la divorț. E clar că nu are încredere în el, în bărbatul despre care spune că va fi viitorul ei soț.Poate îi era frică că face vreun gest față de mine… M-a deranjat prezența ei, normal că m-a deranjat, nu avea ce să caute acolo.”

Reactia fostei sotii cand si-a vazut sotul de mana cu Carmen de la Salciua la divort

 Mai mult, Bianca a fost deranjata de un gest pe care Carmen de la Salciua l-ar fi facut fata de ea in public:” Și,

ca să o spun pe cea dreaptă, Carmen a dovedit ce caracter are. Păi când m-a văzut acolo a început să râdă, Carmen a mai și râs de mine. Se uita la mine și râdea.  Sper să fie fericiți împreună, dar cred că, într-o zi, Marian își va da seama ce caracter are femeia asta și se vor despărți. Poate își va da seama de greșeala pe care a făcut-o”, a mai spus Bianca pentru aceeasi sursa. Kanald.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤