Carmen Hara face previziuni sumbre: “Va fi un război care va zgudui omenirea din temelii și care va schimba lumea pentru totdeauna”

Carmen Harra revine cu previziuni sumbre pentru omenire! Clarvăzătoarea spune că oamenirea nu va scăpa cu una, cu două, de coronavirus, iar cei care vor supraviețui teribilului virus vor rămâne cu sechele puternice.

Mai mult, aceasta spune că nu vom mai reveni niciodată la perioada dinainte de pandemie, chiar dacă aceasta va trece.

Carmen Harra spune că va fi un război devastator, dar nu cu bombe și tancuri

Carmen Harra spune că pandemia de coronavirus va dura cel puțin trei ani de zile, dar va fi urmată de alți 13 ani de greutăți pentru toată lumea, mai ales că va izbucni un război atipic, iar tot ce știm acum despre
sistemulfinanciar se va prăbuși și vor apărea noi entități fnanciare un alt mod de a ne referi la bani.

”Nu va fi un război clasic, cu bombe și tancuri, însă va fi ceva care va zgudui omenirea din temelii și care va schimba lumea pentru totdeauna. Băncile se vor prăbuși și vom avea un nou sistem monetar, iar formele de guvernământ se vor schimba sub presiunea protestelor de stradă. Văd că vom avea foarte mulți morți”, a spus Carmen Harra.

Nu vom mai reveni niciodată la perioada de dinainte de coronavirus

”Pandemia de coronavirus va dura aproximativ trei ani. Aceasta este însă doar începutul unei perioade de 13 ani, până în 2033, când toată omenirea se va confrunta cu probleme majore care vor duce la transformări uriașe

și ireversibile în stilul nostru de viață. După coronavirus urmează altceva și mai grav! Viața nu va mai reveni niciodată la ce a fost înainte de pandemie, trebuie să acceptăm asta, dar să fim totuși optimiști”.

Carmen Harra s-a stabilit de ani buni în Statele Unite ale Americii, țară puternic lovită de pandemia de coronavirus. Aceasta are cunoștințe care s-au infectat cu temutul virus și care au rămas cu sechele dureroase. Românca îi îndeamnă pe toți cei cu care intră în contact să respecte regulile.

”Acest coronavirus realizăm cu toții că există, într-adevăr, și că pentru unii poate fi mortal. Purtați mască, păstrați distanța, limitați contactele sociale și folosiți dezinfectanți. Până se va găsi o soluție la coronavirus, trebuie să fim extrem de prudenți. Am cunoștințe și clienți care s-au infectat cu

coronavirus și au ajuns la spital în stare gravă. Cei mai mulți au scăpat cu viață, însă, din păcate, destui au rămas cu probleme grave de sănătate plus trauma de a vedea moartea cu ochii”.

România se apropie vertiginos de 250.000 de infectări cu coronavirus, dintre care peste 7.000 de persoane au decedat. Cele mai multe victime ale pandemiei sunt în SUA, unde s-au înregistrat aproape 9,5 milioane de cazuri de coronavirus și peste 236.000 de decese. scrie impact.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤