Carmen Iohannis a fost prezentă la dezvelirea statuii lui Samuel von Brukenthal.

Carmen Iohannis a fost prezentă la dezvelirea statuii lui Samuel von Brukenthal.

Prima Doamnă a țării a avut o nouă apariție alături de președintele României. Carmen Iohannis a atras toate privirile, purtând o ținută incredibilă.

Carmen Iohannis a fost prezentă la dezvelirea statuii lui Samuel von Brukenthal. Ce ținută a purtat Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis a fost prezentă la dezvelirea statuii lui Samuel von Brukenthal. Klaus Iohannis a fost prezent sâmbătă, 11 septembrie, la Sibiu, unde a participat la evenimentul de dezvelire a statuii baronului Samuel von Brukenthal. A fost un peersonaj emblematic pentru istoria Transilvaniei, numit guvernator al marelui principat în 1977. Statuia lui Samuel von Brukenthal a fost amplasată chiar în fața palatului din Piața Mare.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Klaus Iohannis a fost însoțit de soția sa, Carmen. Prima Doamnă a țării a atras atenția tuturor cu apariția sa. Carmen Iohannis a avut o apariție de neuitat. Soția președintelui României a atras privirile tuturor românilor prezenți la festivitatea din Sibiu. Prima Doamnă a țării și-a lăsat părul mai lung și a purtat o rochie albă, simplă, care i-a scos în evidență formele perfecte. A asortat rochia cu o pereche de sandale de culoare albastră. Dacă în trecut, soția președintelui prefera să apară în rochii de diferite culori, de această dată, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie albă, impecabilă. Pentrucă vremea a fost frumoasă, Prima Doamnă a purtat și o pereche de ochelari de soare de culoare maro.

Îmbrăcați ca la carte, Klaus și Carmen Iohannis au parcurs traseul ținându-se de mână, Prima Doamnă fiind în permanență alături de președinte. Președintele a optat pentru un costum într-o nuanță de albastru.

Carmen Iohannis a purtat o rochie semnată de designerul român Andreea Tincu. Ca de fiecare dată, Prima Doamnă le-a dăruit jurnaliștilor un zâmbet larg și oficialilor prezenț la ceremonie. Reamintim apariția lui Carmen Iohannis din 4 iulie 2016, când Ambasada SUA la București a marcat sărbătorirea a 240 de ani de independență. Atunci Prima Doamnă a ieșit din nou din tipare cu o ținută albă din mătase și sandale nude.

 

➦ CITEȘTE ȘI... ➤