Carmen Trandafir a recunoscut ce etnie are. Artista și Emil Grădinescu au o fiică împreună

Cunoscută interpretă Carmen Trandafir a dezvăluit recent detalii despre rădăcinile ei, admitându-și originea etnică, dar a simțit nevoia să fie “duplicată”. Ea explică că acest lucru este influențat de mediul în care trăiește în România, adaptându-se circumstanțelor. În plus, Carmen Trandafir afirmă că nu a fost niciodată mulțumită de numele său, cu toate acestea l-a menținut pentru “platforma artistică”.

Cu toate că artista s-a retras din lumina publică acum mulți ani, rămâne o prezență apreciată de mulți admiratori. Carmen Trandafir a avut succes nu doar pe plan profesional, ci și personal, fondând o familie. Cu zece ani în urmă, a devenit partenera de viață a comentatorului sportiv Emil Grădinescu, după o relație de opt ani. Cei doi sunt și părinții unei fiice adorabile, numită Ana.

Carmen Trandafir a confirmat originea etnică
Cunoscută pentru piesele care au încântat publicul român, multe întrebări au fost ridicate cu privire la etnia artistei Carmen Trandafir. Cântăreața a discutat despre rădăcinile sale în trecut și, deși nu a ezitat să spună adevărul, a făcut anumite observații despre modul în care sunt tratate persoanele de etnie romă în România.

În trecut, Carmen a fost întrebată dacă este de etnie romă, iar răspunsul ei a fost că nu îi place “tot ceea ce este asociat cu etnia romă”.

“Ca în fiecare pădure, sunt și uscăturile ei… dar asta contează? Important este cine sunt, nu ce sunt. Pentru că, dacă sunt cine sunt, oamenii tind să generalizeze”, a mărturisit Carmen Trandafir acum ceva timp.

Cu toate că a fost adesea întrebată despre originea ei, solista a recunoscut că cel mai incomod aspect pentru ea este tratamentul diferit aplicat celor două rase. Mai exact, s-a simțit mereu constrânsă să fie “duplicată” în anumite privințe.

“Problema mea este că trăiesc în România și, prin urmare, trebuie să mă adaptez, să mă conformeze ca majoritatea românilor! Aici sunt forțată să fiu duplicată, din anumite puncte de vedere”, a mai adăugat artista.

Nu îi plăcea numele ei
În cele din urmă, Carmen a afirmat că nu i-a plăcut niciodată numele ei de familie, “Trandafir”, și aștepta cu nerăbdare să-l schimbe.

“Au fost câțiva care mi-au apreciat numele. Dar niciodată nu mi-a plăcut să fiu numită Trandafir. Abia așteptam să-mi schimb numele când m-am căsătorit”, a mai explicat Carmen Trandafir.

Cu toate acestea, l-a păstrat totuși ca nume de scenă, deși nu pentru mult timp, deoarece a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe viața de familie. Ea și Emil Grădinescu trăiesc o poveste de dragoste frumoasă de mai bine de 18 ani.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤