Câștigător SURVIVOR ALL STARS 2024

Intrigantul eveniment televizat “Survivor All Stars”, transmis de Pro TV, a atins apogeul odată cu apropierea semifinalelor, generând deja o mare efervescență în mediul online și nu numai, unde se fac speculații și pronosticuri cu privire la câștigătorul celei mai recente ediții din 2024.

Premiul fabulos oferit de Pro TV este de 100.000 de euro, o sumă care stârnește imaginația și determină competitivitatea la cote maxime.

Echipa de jurnaliști de la Gândul a obținut informații exclusive privind cei trei concurenți care se vor duela în finala Survivor All Stars, eveniment programat să aibă loc în curând.

Zannidache, considerat principalul favorit al caselor de pariuri, se află în frunte cu o cotă de 5.00 pentru a cuceri trofeul competiției.

Pe locul secund se află Iancu Sterp, cu o cotă de 6.00, urmându-l îndeaproape pe Zannidache în cursa spre victorie.

În cele din urmă, pe locul trei se află Andrei Ciobanu, însă diferența dintre acesta și primii doi este semnificativă. Bookmakerii nu îi acordă prea multe șanse lui Andrei Ciobanu de a ocupa prima poziție, oferindu-i o cotă de 30.00 pentru a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Valoarea financiară a competiției este impresionantă, iar participanții vor fi recompensați pe măsură în întregul parcurs al emisiunii. Pe lângă premiul final de 100.000 de euro, fiecare săptămână petrecută în sălbăticie va aduce concurenților sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro, ceea ce înseamnă că câștigătorul absolut ar putea acumula un total de peste 160.000 de euro. Astfel, competiția devine și mai intensă, iar implicațiile financiare adaugă un element captivant în ecuația spectacolului.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤