Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher pentru o săptămână!

Noi detalii ies la iveală despre starea lui Michael Schumacher. Familie face eforturi supra-omeneşti de a-i asigura

septuplului campion mondial de Formula 1 tratamentul necesar pentru a reveni la o viaţă normală.

În urmă cu aproape 7 ani şi jumătate, Michael Schumacher a suferit un accident la schi.

A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, într-o vilă din Mallorca.

Pentru a-i asigura tratamentul, familia lui Michael Schumacher plăteşte 191.000 de euro pe săptămână. Pentru a face rost de bani, familia a vândut de-a lungul anilor mai multe bunuri. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia.

Acum, Corrina Schumacher a scos la vânzare o casă din Elveţia, pe care cere 60 de milioane de euro şi se pare că soţia legendarului polit nu se va opri aici. Totul pentru a acoperi costurile pentru tratamentul soţului său.

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani la începutul lui 2021
Michael Schumacher a împlinit 52 de ani pe 3 ianuarie. Fanii au fost alături de fostul pilot din Formula 1, cel care de o lungă perioadă duce o luptă grea pentru a se recupera.

Un moment aşteptat de fanii lui Michael Schumacher va avea loc curând. Familia marelui campion şi-a dat acordul pentru publicarea unor imagini nemaivăzute cu septuplul campion de Formula 1.

Documentarul „Schumacher” va conţine înregistrări private. Filmul este regizat de doi germani, Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertons. Soţia Corinna, tatăl Rolf, fiica Gina şi fiul Mick vor fi şi ei prezenţi în documentar.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤