Cătălin Caragea va fi înmormântat fără părinți! Din cauza.. familia nu se poate întoarce în țară

Durere fără margini pentru familia lui Cătălin Caragea! Fostul concurent X Factor va fi înmormântat fără părinți.

Din cauza epidemiei cu coronavirus, familia este blocată în străinătate! Zi de doliu pentru lumea muzicii, pentru lumea X Factor! Cătălin Caragea a murit, însă nimeni nu-și poate explica asta.

Tânărul artist a fost găsit singur, în locuința din București,după ce o rudă a telefonat la 112, pe motiv că băiatul nu răspundea la telefon.

Părinții, blocați în străinătate, din cauza coronavirusului. Conform investigațiilor făcute de către oamenii legii, fostul concurent X Factor și-a încheiat socotelile cu viață, după ce s-a ștrangulat cu o curea. Fanii, apropiații, colegii din trupa 7 Klase, toată lumea este devastată și transmite mesaje emoționante pe conturile personale ale celui care a fost cândva Cătălin Caragea.

Potrivit mesajului transmis de către Iurie Bădicu, managerul trupei, Cătălin va fi înmormântat singur, într-un sat din Ialoveni, acolo unde locuiește bunicul său. Familia, mama și tata sunt plecați de o bună perioadă de timp în străinătate și din cauza epidemiei cu coronavirus, nu se pot întoarce în țară pentru a-și îngropa fiul cum se cuvine.

Mama și sora lui Cătălin sunt în Austria, iar tatăl în Spania.

”Probabil, #probabil il vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul sau.

Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc daca au reusit acum sa ajungă acasă, e regim de pandemie, carantina…”, a scris Iurie Bădicu.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤