Cătălin Măruță A Rămas Fără Cuvinte! Anunțul Despre Elena Merișoreanu Venit În Direct La PRO TV

Elena Merișoreanu trece prin momente fără precedent după ce a fost infectată cu noul coronvirus. Acum, aceasta vine cu informații de ultimă oră referitoarea la starea ei de sănătate.

A făcut totul public chiar de pe patul de spital.

Elena Merișoreanu a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, iar ulterior a fost internată la spital după ce starea ei de sănătate s-a agravat.

Potrivit declarațiilor sale, cântăreața se simțea rău de o săptămână, însă nu s-a gândit că este vorba despre noul coronavirus, și credea că este o simplă răceală, în contextul în care era vaccinată cu schema completă.

Pentru a evita incertitudinile, fiica artiste i-a făcut mamei sale un test antige, iar rezultatul a fost pozitiv. Starea ei de sănătate s-a degradat, iar ulterior, Elena Merișoreanu a chemat o ambulanță pentru a putea fi transportată la spital, în prezent, aceasta fiind internată la Institutul Matei Balș din București.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro Tv, celebra cântăreață de muzică populară a intrat în direct, prin telefon. De pe patul de spital, aceasta a dezvăluit ce tratament primește împotriva infecției cu Sars-Cov-2.

Totodată, ea a vorbit și despre modul în care a aflat că e infectată și a subliniat faptul că nu înțelege cum a reușit să se infecteze în condițiile în care era vaccinată. De asemenea, medicul său de familie nu a bănuit nici el că artista ar putea fi infectată cu Covid.

Cum și-a dat seama că are COVID
Astfel, Elena Merișoreanu susține că a simțit o usturime în gât, iar medicii i-ar fi spus că așa deputează coronavirusul. Totodată, ea a mai adăugat că nimeni din familie nu era infectat și nu înțelege unde ar fi putut contacta virusul.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤