Cătălin Moroșanu își dorește să fie din nou tată. Luptătorul și soția lui vor să-și mărească familia: ”Acum e momentul”

Cătălin Moroșanu are planuri mari pentru viitor, iar asta deoarece luptătorul își dorește ca în curând să-și mărească familia. El a mărturisit în cadrul unui podcast ca vrea să fie tată pentru a doua oară.

Cătălin Moroșanu, tată din nou?

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, sunt împreună de 19 ani, iar aceștia au o fetiță de 10 ani, însă luptătorul are planuri mari pentru viitor.

El a mărturisit în cadrul unui podcast de pe YouTube că vrea să fie tată pentru a doua oară, asta deoarece e conștient că fiica lui se va pune la casa ei peste mai mulți ani, iar el va rămâne singur alături de soția sa..

Luptătorul a declarat că venirea pe lume a unui nou membru în familie îl va ajuta pe viitor să dea tot ce e mai bun pentru a avea și cât mai multe reușite pe plan profesional asta pentru că mereu familia ia da putere în carieră.

”I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună.

Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a spus Cătălin Moroșanu pe YouTube.

Cătălin Moroșanu își dorește să-și deschisă propria academie

Cătălin Moroșanu nu are planuri mari doar în ceea ce privește familia, dar și în carieră, asta deoarece luptătorul vrea să-și deschisă propria academie de luptă.

El a declarat într-un interviu că vrea să antreneze și pe cei mai mici care își doresc să urmeze acest domeniu, iar acest lucru îl

va ajuta în această perioada, asta deoarece va trebui să-și facă și o operație și va fi mai greu să intre în ring.

”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor.

Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”, a spus el. scrie spynews.ro