Cătălin Moroșanu refuză să mai participe la emisiuni gen Survivor. „Nu pot să îmi bat joc de cariera mea”

După experiența sa la ultima ediție a emisiunii Survivor, Cătălin Moroșanu a făcut o schimbare radicală și a anunțat că se retrage complet din concursurile de tip reality-show. Motivul? Fostul luptător consideră că nu mai este potrivit să se confrunte în astfel de competiții cu participanți mult mai tineri decât el. În schimb, el preferă să-și mențină reputația dobândită în lumea sportului.

Deși a participat anterior la diverse emisiuni TV și competiții, Cătălin Moroșanu a decis acum că este momentul să se retragă definitiv din acest peisaj mediatic. El a explicat că nu mai dorește să se pună în situația de a se confrunta cu concurenți mai tineri, mai agili și mai rapizi decât el, de teama că ar putea să-și compromită cariera și reputația pe care și-a construit-o cu atât de mult efort în lumea sportului.

În loc să se concentreze pe aparițiile televizate, Moroșanu preferă acum să se concentreze pe alte aspecte ale vieții sale. Totuși, este recunoscător pentru experiența pe care a avut-o la Survivor, remarcând că această experiență i-a adus schimbări pozitive în viață.

Cu toate că s-a bucurat de oportunitatea de a participa la Survivor All Stars și de interacțiunea cu alți concurenți, inclusiv cu rivalul său vechi Cătălin Zmărăndescu, Moroșanu a ajuns la concluzia că este timpul să-și concentreze eforturile în alte direcții. Această decizie vine și în urma unei reflecții mature asupra vieții sale și a relațiilor cu cei din jurul său.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤