Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt pregătiți să devină părinți

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Celebrul chef și femeia care îi aduce zilnic zâmbetul pe buze trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și par să aibă planuri serioase. De curând, în cadrul unui interviu, Doina Teodoru a vorbit despre căsătorie și copil. Sunt pregătiți cei doi să devină părinți?!

Deși multe persoane au comentat relația lor și gurile rele spuneau că cei doi nu vor sta prea mult împreună din cauza diferenței de vârstă, iată că cei doi îndrăgostiți au dovedit și în cadrul emisiunii America Express că povestea lor de dragoste este una puternică și nimeni și nimic nu le poate sta în cale.

Doina Teodoru, primele declarații despre copil

De curând, în cadrul unui interviu, Doina Teodoru a vorbit pentru prima dată despre căsătorie și copil. E pregătită iubita lui Cătălin Scărlătescu să devină mamă?!

„Da, cred că o să fac un copil la un moment dat, de ce nu? Dar repet, dacă e să se întâmple bine, dacă nu, nu. Nu toate femeile trebuie să facă copii, suntem foarte mulţi pe planeta asta.”, a spus Doina Teodoru potrivit fanatik.ro.

În același interviu, Doina Teodoru a vorbit și despre căsătorie și a spus, mai în glumă, mai în serios, că scopul ei nu este acela de a se mărita și că are multe alte lucruri mai importante de făcut, punctând că important e să vrei să fii cu omul de lângă tine, nu să ai un act.

„Scopul meu nu este să mă mărit (n.red. râde). Am foarte multe lucruri mai importante decât un act de făcut. Ştiu că sunt femei care consideră că este o mare realizare să te măriţi, să fii la casa ta şi să ai câţiva copii. Eu nu consider asta ca fiind o realizare, dacă e să se întâmple bine, dacă nu, la fel de bine. Important este să fii fericit lângă omul de lângă tine. Important e să vrei să fii cu omul de lângă tine, nu să ai un act. Un act nu-ţi garantează succesul în viaţă din niciun punct de vedere.”, a mai spus iubita lui Scărlătescu potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Ce spune Doina Teodoru despre diferența de vârstă dintre ea și Cătălin

Zilele trecute, invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Doina Teodoru a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și Cătălin Scărlătescu.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a mărturisit Doina Teodoru pentru Xtra Night Show.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤