Câți bani încasează Narcisa Birjaru la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp.

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite din ultimul sezon, și-a găsit un job extrem de avantajos. Cristi Borcea i-a făcut o ofertă la hotelul lui din Olimp de nerefuzat.

Pentru că premiul de 30.000 de euro se lasă așteptat, Narcisa a luat hotărârea să își caute de muncă și, repejor, ea s-a ales cu un serviciu destul de bun, deși este sezonier. Aceasta a acceptat slujba de bucătar la un hotel din Olimp.

Potrivit Fanatik.ro, Narcisa Birjaru este încadrată, ca angajat, în postul de ajutor de bucătar, iar studiile sale nu sunt suficiente pentru a fi bucătar în acte, astfel căci câștigătoarea Chefi la Cuțite a negociat un job cât se poate de bun pentru ea și coordonează, în fapt, tot ce ține de bucătăria hotelului.

Conform sursei citate, pe lângă un venit lunar care depășește lejer 1.500 de euro, Narcisa Birjaru a cerut și alte beneficii, iar cei de la hotelul lui Cristi Borcea l-au acceptat fără să stea pe gânduri chiar dacă, în fapt, cheltuielile necesare fac ca tânăra câștigătoare au crescut substanțial.

În plus, susțin sursele noastre, Narcisa și-ar fi dorit un post sezonier, nu de altceva, dar speranțele ei legate de o carieră în bucătărie sunt legate de restaurantele de lux care, până acum, au cam întârziat cu ofertele.

Astfel, pe lângă dreptul de a lua decizii cu privire la meniul restaurantului de lux din Olimp, Narcisa Birjaru a solicitat și cazare și mâncare, din partea casei, pe întreaga durată a verii, nu doar pentru ea, ci și pentru partenerul ei de viață, Alex. Iar acesta îi este alături permanent Narcisei la mare.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤