Câți euro a primit Ana Porgras de la Pro TV, pentru cele 16 săptămâni la Survivor All Stars. De ce a fost eliminată, de fapt

Ana Porgras a fost eliminată din competiția Survivor All Stars de pe Pro TV în ediția de joi, 2 mai.

Vestea a fost comunicată celorlalți concurenți de către Domnul Dan, care le-a explicat că, din cauza unei accidentări serioase la picior, Ana este acum în ghips și nu poate să se recupereze în condițiile de concurs.

Astfel, parcursul Anei Porgras în emisiunea-concurs s-a încheiat aici, fiind nevoită să părăsească competiția din motive medicale.

„Este trist pentru mine că am ajuns până aici. Dacă în primul sezon în care am participat am simțit că am lăsat ceva neterminat, acum, în momentul ăsta, chiar dacă plec, simt că mi-am făcut datoria aici”, a spus Ana.

Participanții la Survivor All Stars primesc de la Pro TV câte 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

Datorită faptului că Ana Porgras a reușit să supraviețuiască timp de 16 săptămâni în competiție, ea urmează să primească un cec consistent în valoare de 58.000 de euro.

Ana Porgras este o fostă gimnastă de performanță, care a participat și în 2020 la Survivor, când emisiunea era difuzată de Kanal D. După retragerea din gimnastică, s-a reprofilat ca manichiuristă.

De-a lungul carierei sale de gimnastă, Ana a obținut medalii importante, inclusiv aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010. S-a retras din sportul de performanță în 2011, după o accidentare gravă la cotul stâng.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤