Căutările în cazul copilului de 7 ani dispărut au fost oprite. Autoritățile continuă cercetările

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, a afirmat marţi, pentru AGERPRES, că deşi zilnic au fost implicate forţe de ordine importante în căutarea copilului de 7 ani dispărut, acţiunile nu au dus la niciun rezultat.

„Investigaţiile vor continua şi, în măsura în care vor exista informaţii noi, căutările în teren vor fi reluate”, a declarat reprezentanta IPJ.

Sebastian, în vârstă de 7 ani încă nu a fost găsit, însă autoritățile continuă să facă cercetări în acest caz

Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16,30, la o stână de lângă localitatea Vânători. Băiatul plecase de acasă dimineaţa, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân. Mama copilului a sunat la 112 în jurul orei 19,00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu s-a mai întors acasă.

Apelul polițiștilor copilului de 7 ani dispărut de o lună
Cei care deţin informații care ar putea duce la găsirea băiatului dispărut sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiatesecții de poliție.
Cu o săptămână în urmă, forţele din judeţul Arad au fost sprijinite de specialişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Institutului Naţional de Criminalistică Bucureşti, care a adus în zonă un laborator criminalistic mobil.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤