Caz asemanator…

Incident teribil în Iași! O fetiță de doi ani a căzut de la etajul al doilea în timp ce mama sa întindea rufele. În ce stare se află micuța.

Totul s-a întâmplat într-un moment de neatenție al mamei, astfel că aceasta se afla pe balcon pentru a întinde rufele când s-a întâmplat ceea ce putea fi o adevărată tragedie. Cum se simte micuța în aceste momente?

Un incident ce putea duce la o adevărată tragedie, precum cea din Ploiești, s-a petrecut recent în Iași. O fetiță de doar doi ani a căzut de la etajul al doilea al blocului, în timp ce mama sa întindea rufele la uscat pe balcon. Fetița a fost preluată de un echipaj de salvare și transportată de urgență la spital.

O fetiță de doi ani a căzut de la etajul al doilea în timp ce mama sa întindea rufele
Nefericitul eveniment s-a petrecut, mai precis, într-o comună din Iași, Rediu. Mama unei fetițe de doar doi ani se afla pe balcon, întinzând rufele, în momentul în care micuța sa a căzut de la etajul doi al blocului.

Cea mică s-a spijinit de plasa de țânțari de la una dintre ferestre, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Imediat la fața locului a sosit un echipaj de salvare, găsind-o pe cea mică în stare de conștiență.

Cu toate acestea, fetița s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și mai multe contuzii în urma ipactului sever suferit, iar în acest moment copilul se află în afara oricărui pericol, fiind stabilă hemodinamic.

„Prin cădere accidentală, copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu hematom frontal, o contuzie toraco-abdominală dreaptă puternică, contuzie cot drept şi contuzie glezna stânga. Este stabilă hemodinamic”, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤