Ce a spus Anghel Damian când a văzut-o prima dată pe Theo Rose. Adevărul a ieșit la iveală: „Îți dădeai seama din acele împrejurări”

Cu aproximativ doi ani în urmă, Theo Rose și Anghel Damian au fost capturați împreună de paparazzi, moment în care publicul a devenit conștient de relația lor.

Deși era cunoscut faptul că regizorul avea o relație cu Lia Bugnar, iar cântăreața era implicată sentimental cu Alex Leonte, nepotul lui Nea’ Mărin de la Antena 1, cei doi au dezvăluit la acea vreme că nu mai erau implicați romantic cu alte persoane.

Se spune că relația lor a început în timpul filmărilor pentru serialul „Clanul”, unde Anghel Damian era regizor și scenarist, iar Theo Rose a debutat ca actriță.

Acum, după ce au devenit și părinți, Anghel Damian a acordat un interviu pentru revista Viva, în care a vorbit despre cum a început relația cu Theo Rose.

Anghel Damian a povestit cum l-a impresionat Theo Rose în diferite contexte profesionale, emisiuni și concerte. De la prima lor interacțiune, a observat că Theo are un spirit ludic, polivalent și plin de talente. Deși era îngrijorat că timpul scurt pentru pregătirea proiectului ar putea fi o problemă, această temere s-a risipit rapid. Theo avea o viziune clară, prioritizând munca și evoluția sa în actorie a fost spectaculoasă. Anghel speră că Theo își va continua parcursul în actorie și promite să fie alături de ea.

Ulterior, Anghel Damian a mărturisit că nu se aștepta să devină subiect de presă tabloidă, considerând că nu a făcut nimic greșit. Mai mult, el susține că multe dintre informațiile vehiculate de-a lungul timpului sunt false.

Anghel Damian a fost surprins de faptul că viața lui personală a fost expusă în tabloide, deoarece nu a comis nicio greșeală. A recunoscut că inițial a fost afectat de acest lucru, dar s-a întors la esențial, adică să trăiască simplu și autentic, fiind în pace cu adevărul vieții sale.

Cu toate acestea, îl întristează atunci când oamenii sunt redusi la subiecte de cancanuri, care duc la jigniri și hărțuire online. Cu toate acestea, el a învățat să ignore toate aceste lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea vieții sale și a familiei sale.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤