Ce face Narcisa Birjaru cu marele premiu de 30.000 de euro, câștigat la Chefi la cuțite: ”Dau avans să îmi cumpăr…”

Este fericita câștigătoare a marelui trofeu Chefi la cuțite, sezonul 9, dar mai ales, a premiului în valoare de 30.000 de euro, însă puțini sunt cei care știu cine ce are de gând să facă Narcisa Birjaru cu banii. În cadrul unui interviu oferit recent, concurenta lui Cătălin Scărlătescu a declarat că își dorește să-și cumpere o casă nouă, dar mai ales, să investească într-un restaurant. Iată ce a declarat fericita câștigătoare a show-ului culinar de pe Antena 1!

S-a lăsat cu lacrimi și urlete de fericire în marea finală Chefi la cuțite, sezonul 9, în clipa în care Gina Pistol a anunțat că Narcisa Birjaru este marea câștigătoare a show-ului culinar de pe Antena 1. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, concurenta lui Cătălin Scărlătescu a plecat acasă cu suma de 30.000 de euro, însă puțini sunt cei care știu ce are de gând să facă soția lui Alex Turcitu cu banii.

Narcisa Birjaru vrea să-și cumpere casă nouă și să-și deschidă restaurant, din suma de 30.000 de euro, câștigată la Chefi la cuțite

În cadrul unui interviu oferit recent, Narcisa a declarat că-și dorește să-și cumpere casă nouă, dar mai ales și cel mai important, vrea să investească într-un resturant unde va include toate preparatele pe care le-a gătit de-a lungul sezonului 9, la Chefi la cuțit. Cap de listă în meniu vor fi prăjitura lui mamaie și tocana țigănească.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤