Ce mare a crescut fetița Ginei și a lui Smiley! Imaginile momentului

Gina Pistol și Smiley au devenit cei mai fericiți oameni din lume în martie, anul acesta, când vedeta de televiziune a adus pe lume primul copil al cuplului. Este o fetiță, Josephine, o bucurie de copil.

Până acum, părinții nu au vrut să îi arate fața, dar ne lasă să vedem ce mare a crescut fetița Ginei și a lui Smiley. Are deja șapte luni împlinite, a învățat multe lucruri. Josephine știe să stea în picioare, se uită în cărțile colorate și e curioasă de jocurile cu forme și cuburi.

Are viața ei, intensă, în care descoperă lumea din jur, mereu protejată la pieptul mamei sale care o iubește mai presus de orice.

Ce mare a crescut fetița Ginei și a lui Smiley

Într-un  video emoționant, Gina Pistol dezvăluie cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit mama micuței Josephine.

 

„Când ea a venit pe lume tot universul meu s-a schimbat. Mi-au fost resetate valorile, principiile, dar și dorința de a mă

pune pe primul loc. Din primul moment am realizat că micuța noastră depinde de noi și că rolul meu de mamă mă va trece prin fel și fel de provocări.

 

Sunt multe necunoscute și multe întrebări care apar. Cum este mai bine să doarmă, alături de noi, sau singură? Ce produse să alegem pentru îngrijirea ei? Cum e mai bine să începem diversificarea?

Dar astăzi încerc să fac pace cu toate vocile din mintea mea și să mă bucur de fiecare moment alături de ea.

 

Si privesc lumea prin ochii ei pentru a-mi găsi mai ușor răspunsurile. Căci doar așa putem face lumea bebelușilor nostri un loc mai bun: imaginându-ne modul în care ei vad lumea, iar mai apoi, prin dragoste

o să depășim orice provocare. Și tot prin dragoste față de ea, am să-i ofer zilnic tot ce am eu mai bun”, mărturisește Gina Pistol.

Cu ocazia aceasta ne arată ce  mare a crescut fetița ei și a lui Smiley. Și cât de curioasă e să descopere lumea. scrie retetesivedete.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤