Ce nume va avea Diana Șoșoacă după divorț

Scandalul care a cuprins familia controversatei senatoare Diana Șoșoacă a escaladat, generând tensiuni nu doar în sfera personală, dar și în cea politică. Într-un recent interviu acordat postului RTV, soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă, a dezvăluit că intenționează să inițieze procedurile de divorț, citând neînțelegerile și disputa lor politică ca principale motive.

Conform declarațiilor lui Silvestru, neînțelegerile au fost accentuate de comportamentul Dianei Șoșoacă în cadrul partidului extremist SOS România, de unde el a fost exclus recent. Silvestru a criticat-o pe Diana pentru modul în care a gestionat conflictul, sugerând că aceasta a influențat negativ imaginea partidului și a contribuit la un scandal care a distras atenția publicului de la probleme mai importante, cum ar fi comasarea alegerilor. De asemenea, el a menționat că Diana a avut un rol în acoperirea unor scandaluri prin comportamentul său provocator.

În ceea ce privește viitorul numelui său de familie după divorț, Silvestru a menționat că Diana își va asuma din nou numele de fată, Macovei. El a exprimat regretul că relația lor s-a deteriorat atât de mult, reflectând asupra schimbărilor de comportament observate la Diana de-a lungul anilor, de când aceasta a început să se implice în politică.

Silvestru a subliniat că Diana nu a fost niciodată violentă fizic, ci doar verbal, și a exprimat îngrijorarea sa față de impactul pe care disputa lor îl are asupra celor trei copii ai lor. El a insistat că nu dorește ca scandalul să afecteze planul personal sau să deterioreze și mai mult situația în fața electoratului.

Această dezvăluire vine în urma unui conflict intern în cadrul partidului SOS România, unde Diana a suspendat-o pe Silvestru din funcția de conducere, acuzându-l de comportament necorespunzător și decizii ilegale. Acest conflict intern s-a transformat rapid într-un scandal public, aducând în atenție nu doar divergențele lor, ci și modul în care acestea afectează funcționarea partidului și viitorul lor politic.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤