Ce s-a descoperit în sângele lui Alin Tăcutu, tânărul mort după ce a căzut de pe trotinetă în Timișoara! Ce a provocat tragedia

Alin Tăcutu a murit la spital în urmă cu două zile, asta după ce o săptămână a stat în agonie după ce a căzut cu trotineta electrică pe o stradă din Timișoara.

Acum ies la iveală noi detalii ce au dus la moartea profesorului de 27 de ani!

În urmă cu două zile Alin Tăcutu a plecat la ceruri chiar în ziua în care trebuia să împlinească vârsta de 27 de ani, asta după ce cu o săptămână în urmă el a ajuns la spital într-o stare gravă, după ce a căzut cu trotineta electrică.

Ce s-a descoperit în sângele lui Alin Tăcutu, profesorul de 27 de ani mort după ce a căzut de pe trotinetă
Acum ies la iveală noi detalii în cazul profesorului de sport care în prezent era student și la Stomatologie, asta deoarece potrivit Tion.ro, tânărul de 27 de ani circula pe contrasens pe Aleea FC Ripensia, după care a căzut ca secerat de pe trotineta electrică.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Cei care au văzut oribila scenă au sunat imediat la 112, iar o ambulanță l-a găsit pe Alin în comă. El s-a lovit puternic la cap și a fost imediat băgat în operație.

Cadrele medicale i-au prelevat acestuia probe biologice pentru a se stabili dacă ar fi consumat alcool înainte de tragedie, iar din păcate acest lucru s-a adeverit. Se pare că profesorul de 27 de ani era băut în momentul în care a căzut de pe vehicul.

Alin era căsătorit de trei ani, iar acum a lăsat un gol imens familiei
În ziua în care cu toții trebuiau să-l sărbătorească, prietenii și familia au primit vestea morții lui Alin, iar soția cu care acesta era căsătorit de trei ani este în continuare în stare de șoc. Acesteia nu-i vine să creadă că partenerul ei de viață a murit într-un astfel de accident.

Polițiștii timișoreni au schimbat acum încadrarea juridică din vătămare corpoală din culpă în ucidere din culpă și urmează să se facă cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul teribil.