Ce s-a întâmplat cu poliţista din Mureş, infectată cu noul coronavirus, care a murit la 53 de ani

Virusul a răpus-o fulgerător pe această polițistă din Mureș, care a murit la doar 53 de ani. Anunțul a fost făcut de Sindicatul Europol

”Astăzi am pierdut-o pe Anişoara, covid-ul a răpus-o fulgerător. Era colega noastră de la IPJ Mureş. Avea 53 de ani, iar în ultima parte a carierei a lucrat la Poliţia Oraşului Târnăveni.

Nu îşi făcea planuri pentru pensie, pentru că nu îşi imagina viaţa fără colegii ei, fără forfota din sediul Poliţiei, fără agitaţia din teren. Era ca o mama pentru noi toţi”, au transmis, joi seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

O poliţistă din Mureş, infectată cu noul coronavirus, a murit la 53 de ani
Anunțul publicat de Sindicatul Europol pe Facebook a mai transmis că ”guvernanţii pot să stea liniştiţi, vom avea o pensie “specială” mai puţin de plătit”.

”Pentru că ei nu înţeleg nici riscurile la care ne expunem, nici stresul pe care îl resimţim şi nici consumul psihic specific profesiei de poliţist. De fapt, ei nici nu ştiu care e diferenţa între o pensie specială şi o pensie militară! Ei ştiu doar că dă bine în faţa electoratului să ne arate cu degetul şi să susţină că luăm pensii nesimţite”, au ai scris sindicaliştii.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤