Ce schimbare de look și-a mai făcut Bianca Drăgușanu. A trecut doar o luna de la operația de lifting facial

Cum arată Bianca Drăgușanu la aproape o lună de la operația de lifting facial? Vedeta blondă a început anul cu o serie de schimbări și nu încetează să își surprindă fanii, continuând în același ritm. Ea a renunțat la cagulă de ceva timp și pare din ce în ce mai mulțumită de aspectul său după operația de lifting facial, care a durat șapte ore.

Iată cum și-a schimbat look-ul diva la scurt timp după această intervenție estetică.

Bianca Drăgușanu a apelat la un lifting facial acum o lună
Aproximativ acum o lună, pe 15 ianuarie, la doar cinci zile după operație, Bianca Drăgușanu a surprins pe toată lumea apărând cu o cagulă, anunțând că va trebui să o poarte timp de două luni, pe durata recuperării. Totuși, nu a trecut mult timp și a apărut fără cagulă, cu fața încă umflată și plină de vânătăi, având curajul să se filmeze fără filtre de înfrumusețare, deși buzele îi erau încă învinețite.

De la începutul anului, Bianca Drăgușanu a anunțat că intenționează să facă mai multe modificări. Și-a ținut promisiunea! A trecut aproape o lună de când a suferit această intervenție de lifting facial, care a costat 11.000 de euro. „Eu aș vrea să-mi repar toată fața”, a declarat vedeta.

Recent, Bianca Drăgușanu a postat pe social media noi imagini cu ea, la aproape o lună de la operația de lifting facial. „Sunt așa fericită”, a scris vedeta în dreptul imaginilor.

Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău?
Relația lor a fost mereu dificilă de înțeles. Când toți credeau că s-au împăcat și că lucrurile între ei merg mai bine ca niciodată, a intervenit din nou o ruptură. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu de ceva timp. Iată care este adevăratul motiv al despărțirii dintre cei doi.

Decizia de a se despărți a fost confirmată într-o declarație. Se pare că totul s-a întâmplat în urma intervenției estetice suferite de Bianca, atunci când nu a primit sprijinul necesar din partea omului de afaceri din Bolintin în timp ce se afla la spital.

Mai exact, blondina și afaceristul s-au despărțit chiar înainte de Revelion.

La începutul anului, Bianca Drăgușanu a suferit o intervenție de lifting facial, care a implicat o cheltuială de 11.000 de euro și care pare să fie motivul pentru care celebrul cuplu din showbiz-ul românesc a ajuns să se despartă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤