Ce se întâmplă în casă, între Oana și Viorel Lis. Adevărul din intimitatea celor doi: „Mă face să mă simt bine”

În ultima perioadă, Viorel Lis a fost restricționat în deplasări din cauza unor probleme de sănătate, iar Oana Lis, soția lui, s-a dedicat în totalitate îngrijirii lui.

În ciuda speculațiilor nefondate din trecutul relației lor, ce sugerau că lucrurile nu vor merge bine între ei, timpul a demonstrat contrariul. Cei doi, căsătoriți din 2011, rămân uniți și nu se lasă influențați de vorbele răutăcioase.

Recent, într-o transmisiune live pe platforma TikTok, Oana Lis a apărut alături de soțul ei, fostul primar al Capitalei, exprimându-și bucuria pentru armonia din cuplu.

În cadrul discuției, Viorel Lis a dezvăluit: „Am trecut prin multe intervenții chirurgicale din cauza problemelor de sănătate. Oana a fost mereu alături de mine, având grijă și dobândind cunoștințe medicale considerabile. Este extrem de pricepută în administrarea tratamentelor și a procedurilor necesare.”

El a continuat apreciativ: „Apreciem foarte mult atmosfera liniștită din casă și armonia din relația noastră. Chiar și în fața dificultăților de sănătate, simțim că suntem pe aceeași lungime de undă.”

Oana Lis a completat: „Am învățat să fiu asistentă medicală pentru Viorel, dedicându-mi timpul și energia pentru îngrijirea lui în mod eficient. Sunt mândră să fiu sprijinul lui și să pot oferi ajutorul necesar în momentele dificile.”

Ea a adăugat cu umor: „Cine spune că nu sunt cea mai bună asistentă medicală? Sunt convinsă că sunt! De fiecare dată când intru în camera lui Viorel cu tratamentele și mâncarea, îmi place să îi spun: «A venit doamna asistentă!». Experiența ne învață mereu, iar eu am fost determinată să învăț din nevoia de a-l îngriji pe Viorel.”

➦ CITEȘTE ȘI... ➤