Ce se va întâmpla cu locuința lui Ion Șmecherul, după moartea sa! Celebrul cioban urmează să fie înmormântat

Ce se va întâmpla cu locuința lui Ion Șmecherul, după ce a murit

Din păcate, pătima băuturii a fost cea care i-a adus sfârșitul, iar cunoscutul cioban a murit în urmă cu două zile, după ce a consumat alcool în cantități mari. Acesta a adormit și nu s-a mai trezit, fiind găsit de cumnata sa incoștient după o zi de agoniseală.

Casa lui va rămâne acum celor dragi, mai exact cumnatei sale și nepoților lui, acolo unde femeia se va muta cât de curând, dat fiind faptul că în casa în care ea locuia nu erau condiții atât de bune ca aici.

Ion Șmecherul urmează să fie înmormântat

Trupul fără viață al lui Ion Șmecherul a fost depus ieri seară la capela din Gârbova, satul natal, acolo unde cei care l-au îndrăgit au venit să-i aprindă o lumânare și să-i aducă flori. În aceste zile va avea loc și înmormântarea bărbatului, iar momentul va fi unul extrem de greu pentru toți cei care l-au iubit.

Pe paginile de socializare rulează tot timpul fotografii cu tânărul cioban devenit viral, iar cu toții sunt șocați de vestea morții mult prea rapide a acestuia. Ion Șmecherul va rămâne doar o amintire de acum înainte, iar replicile lui nu vor fi uitate. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤