Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri Citeşte întreaga ştire: Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii.

Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria. Alături de actuala soție, Valentina Pelinel, Cristi mai are trei copii, un fiu și două fiice gemene, Milan și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria. De asemenea, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine, din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu. Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, declara Cristi Borcea în urmă cu ceva timp. Recent, modelul a oferit mai multe detalii referitoare la cel de-al patrulea copil al ei.

Nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu și să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta”, a completat atunci. „Suntem bine toți, în pandemie am reușit să petrecem mai mult timp și noi între noi, și noi cu copiii. Nu ne plictisim împreună, nu prea ieșim foarte mult oricum. Eu și Cristi avem timpul nostru împreună. Vorbim despre afaceri, ne consultăm. Suntem genul acela de cuplu în care partenerii petrec foarte mult timp unul cu celălalt”, a mai dezvăluit Valentina, tot pentru OK! Magazine.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤