Ce spune Andreea Antonescu despre al treilea copil. Artista își dorește o familie numeroasă

Andreea Antonescu nu se lasă descurajată de provocările vieții și își dorește să aibă al treilea copil, chiar visează să îmbrace din nou rochia de mireasă. Chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă acum aproximativ un an, vedeta își păstrează optimismul și deschiderea către noi începuturi.

Despre Andreea Antonescu se poate spune că este una dintre cele mai iubite personalități din România, având o carieră îndelungată în lumea showbiz-ului. Cu toate acestea, viața ei personală a avut și momente dificile, cu un mariaj eșuat și o despărțire recentă.

Cu toate acestea, Andreea nu se lasă descurajată și își dorește să își refacă viața sentimentală și să devină mamă pentru a treia oară. Chiar dacă nu își face planuri pe termen lung, vedeta este deschisă către noi experiențe și se concentrează pe bucuria prezentului.

„Vreau să îmi continui povestea personală și aș dori să mai aduc pe lume încă un copil. Așadar, viața merge înainte. Am învățat să nu îmi fac planuri pe termen lung, ci să trăiesc în prezent și să îmi fac planuri de zi cu zi”, a dezvăluit Andreea Antonescu într-un podcast recent.

Chiar dacă creșterea a doi copii este o provocare, Andreea nu renunță la visul de a fi mamă și se dedică cu dragostea întregii sale ființe rolului matern. Cu toate că are un program încărcat, ea își face timp să fie prezentă în viața fiicelor sale și să le ofere tot sprijinul și iubirea de care au nevoie.

Artista recunoaște că primește uneori ajutor din partea unei prietene, dar în mare parte se descurcă singură cu creșterea copiilor. Chiar și în cele mai dificile momente, Andreea Antonescu demonstrează că este o femeie puternică și hotărâtă să ofere celor dragi tot ce este mai bun.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤