Ce spune Vica Blochina despre bărbații care înșală. Fosta amantă a lui Pițurcă nu este de acord cu infidelitatea în cuplu

Vica Blochina, o personalitate cunoscută în mediul media românesc, și-a exprimat recent părerile cu privire la infidelitate și la complexitatea relațiilor, condamnând ferm bărbații care înșală și situațiile în care soțiile și amantele ajung să se apropie una de cealaltă. Chiar dacă ea însăși a avut o experiență similară în trecut, fiind amanta lui Victor Pițurcă, în prezent, Vica este o femeie singură și independentă, aparent depășindu-și complet trecutul.

Provenind din Lituania, Vica Blochina s-a stabilit în România de mulți ani. Inițial recunoscută pentru talentul său în dans, și-a demonstrat abilitățile într-un club de prestigiu din București, unde l-a întâlnit pe Victor Pițurcă, cu care a avut o relație de 16 ani.

În ceea ce privește infidelitatea, Vica Blochina a fost extrem de vocală, condamnând ferm aceste comportamente în cuplu și situațiile în care soțiile și amantele ajung să devină complice. Experiența personală a lui Vica, în calitate de amantă a lui Pițurcă, a fost una plină de provocări, mai ales când a devenit mamă, iar Pițurcă a ales să rămână cu soția sa. Cu toate acestea, Vica a decis să-și conducă viața independent, reușind să-și asigure independența financiară și emoțională.

În plus, Vica s-a implicat activ pe diverse platforme de socializare, oferind sfaturi și sprijin femeilor aflate în situații similare. A adoptat o abordare deschisă și sinceră, similară altor celebrități care se adresează publicului feminin.

În cadrul emisiunii “Femeia Deasupra”, Vica a abordat subiectul delicat al infidelității și al relațiilor complicate. A criticat aspru comportamentul bărbaților care jonglează cu mai multe femei și a ridicat semne de întrebare cu privire la modul în care soțiile și amantele pot dezvolta o relație de prietenie. A subliniat că nu există nicio scuză pentru astfel de comportamente și că este dificil să înțelegi dinamica complicată a cuplurilor.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤