Certuri în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda a renunțat să se mai ascundă și a spus public tot

Tânăra familie formată din Gabriela Cristea și Tavi Clonda are parte de momente mai puțin plăcute. Fericirea celor doi a fost umbrită, pentru un moment, de certuri. Soțul prezentatoarei de televiziune a vorbit despre clipele grele.

Certuri în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda a spus public tot

Gabriela Cristea s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat, cu scandal, în anul 2013. Separarea s-a transformat într-un război mediatic. În același ani, soarele a ieșit pe strada ei, întâlnindu-și marea dragoste și tatăl copiilor ei, în persoană Tavi Clonda. Cei doi și-au unit destinele la Starea Civilă în anul 2015. În toamna anului 2017 a venit pe lume și rodul iubirii lor, Bella Victoria Margot, iar la scurt timp a sosit și a doua fetiță, pentru a întregi familia.

Certuri în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda a renunțat să se mai ascundă și a spus public tot
Familia Gabrielei Cristea

Deși amândoi sunt împliniți, greutățile sau momentele tensionante nu ocolesc pe nimeni, așa că, atunci când nu zâmbesc în fața camerelor de luat vederi, ajung acasă și înfruntă provocările de zi cu zi. De curând, într-un interviu acordat de Tavi Clonda la o emisiune pe Facebook, artistul a recunoscut că mai există și momente mai puțin bune în relația cu Gabriela Cristea. Solistul a povestit că unul dintre motivele pentru care are discuții în contradictoriu cu soția sa este faptul că aceasta vrea ca el să facă anumite lucruri atunci, pe când el mai trage de timp. Cu toate acestea, clipele de acest gen nu durează mult, căci amândoi știu că dorința de a le fi bine împreună e ceea ce le duce mai departe relația, respectiv familia, cât și fericirea fetelor lor.

”Știți cum e, se mai enervează omul”

„Eu sunt un soţ şi un tată responsabil, dar câteodată mă ia Gabi din somn şi mă ceartă. Zice „iubire, nu i-ai dat siropelul fetiţei, ai uitat să faci aia şi cealaltă”. Eu sunt somnoros şi mai vreau să dorm, iar ea vorbeşte lângă mine. Evident că Gabi are dreptate, dar ştiţi cum e, se mai enervează omul. Eu bodogăn puţin şi îmi trece”, a declarat Tavi Clonda, la o emisiune pe Facebook.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤