Chef Florin Dumitrescu Are Probleme De Sănătate. Bucătarul Se Pregătește De Operație

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. Este iubit de o mulțime de oameni și are mare succes în domeniul său, are o familie frumoasă, dar nu poate spune că la fel de bine îi merge și când vine vorba de sănătate. Chef-ul are o problemă de mai mult timp, care tot reapare și curând trebuie să se opereze.

Florin Dumitrescu, operație la unghie
Florin Dumitrescu trece printr-o perioadă dificilă, pentru că se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, care îi tot dă bătăi de cap. Acesta spune că a fost operat de mai multe ori, dar nu a reușit să rezolve mare lucru și anual este în aceeași situație.

Juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit că are probleme cu o unghie de la picior, de când a mers la o manichiuristă, care i-a tăiat greșit colțurile. De atunci, trebuie să se opereze și același lucru trebuie să-l facă și în perioada următoare, pentru că în acest moment are un deget bandajat.

“Câteva zile nu mai sar ca Jordan, dar totuși am și eu o rugăminte la școlile de pedichiura din Romania. Nu mai tăiați unghiile rotunde și lăsați colțurile în pace, de 3 ani mă chinui cu unghia încarnată după ce am vrut să merg și eu cu degetele la vedere și o dată pe an trebuie să mă operez. Suntem mulți băieți cu problema asta!”, a scris Florin Dumitrescu.

Chef Dumitrescu, probleme cu tensiunea
Nu este prima dată când Chef Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. De mai multe ori s-a simțit rău chiar în timpul emisiunii de gătit pe care o jurizează și a ajuns pe mâna medicilor.

La un moment dat, i s-a făcut rău de la un simplu miros de mâncare. A simțit atunci că nu mai poate sta în picioare și a văzut negru în fața ochilor. Medicii au intervenit de urgență și i-au zis că are tensiunea mică. Oboseala și munca în exces și-au spus cuvântul, iar de atunci a fost mai responsabil cu sănătatea lui.

„M-a lovit un miros și mi-e frică să nu mi declanșat vreun ichter mecanic. Nu mai pot. M-a pus în genunchi. O durere foarte nasoală în capul pieptului și-n spate. M-am speriat un pic. Am luat o pastilă că nu mai sunt om, mi s-au tăiat picioarele. Am reușit să mă ridic, am intrat un pic în platou, dar am simțit că nu mai pot să stau în picioare. Am zis că-mi iau pauză, că nu mai pot”, a continuat el.

Celebrul bucătar suferă de intoleranţă la lactoză, iar această problemă de sănătate l-a făcut să fie mult mai precaut în privinţa ingredientelor pe care le consumă. Dacă nu este atent la ce mănâncă, riscă să se simtă foarte rău.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤