Cine e Mihai Dragomir, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13. Ce experiență profesională are tânărul la doar 24 de ani

Mihai Dragomir, în vârstă de numai 24 de ani, a triumfat în competiția Chefi la cuțite sezonul 13, cucerind premiul în valoare de 30.000 de Euro și titlul suprem. Cei doi mentori ai săi, chefii Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, au fost profund impresionați de parcursul său în această luptă culinară.

Ultima bătălie din acest sezon a fost una epopeică, avându-i ca protagoniști pe Lucica Susanu, Lăcrămioara Pintilie și pe Mihai Dragomir. Acești trei concurenți și-au format echipe cu o putere deosebită, demonstrându-și talentul prin meniuri de excepție.

Chiar și în fața gusturilor rafinate ale degustătorilor, Mihai Dragomir a reușit să se impună cu desertul său, surprinzând plăcut jurații.

Pe lângă abilitățile sale culinare remarcabile, Mihai Dragomir s-a evidențiat și prin experiența sa anterioară în domeniul gastronomiei. A lucrat timp de 8 luni alături de un reputat chef din Londra și a deținut funcția de chef într-un restaurant cu o vechime de peste un an.

Interesant este faptul că acesta nu este la prima sa apariție în cadrul competiției Chefi la cuțite. Cu aproximativ 5 ani în urmă, Dragomir a participat pentru prima dată, având doar 18 ani. Deși eliminat în faza de bootcamp, pasiunea și determinarea l-au adus din nou în lumina reflectoarelor.

Relația specială dintre Mihai Dragomir și chef Ștefan Popescu a fost subliniată încă de la început. Popescu l-a recunoscut imediat pe Dragomir, fiind unul dintre primii săi mentori la școala culinară.

Pe lângă succesul său profesional, Dragomir se poate mândri și cu sprijinul necondiționat al familiei sale, care l-a susținut în fiecare etapă a carierei sale culinare.

Cu premiul câștigat și titlul de campion, viitorul lui Mihai Dragomir strălucește în culori vii. Este cu siguranță un nume de urmărit în lumea gastronomiei, iar publicul va mai auzi multe despre acest talent promițător al lui Alexandru Sautner.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤