Cine e președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy. S-a îmbrăcat militar și stă în fața războiului: “Un adevărat lider!”

Forțele militare ruse au atacat ieri dimineață Ucraina, astfel că este stare de alertă în țara aflată la graniță cu România. Nu, nu doar armata se luptă cu

inamicii, ci inclusiv președintele ucrainean, Vladimir Zelenskiy, care s-a îmbrăcat în militar și își apără țara ca un adevărat lider. Totul despre președintele Ucrainei!

Președintele Ucrainei a dat dovadă de empatie, solidaritate, curaj, dar mai ales de faptul că își iubește țara, astfel că este dispus să lupte trup și suflet, cot la cot cu militarii, în fața războiului cu Rusia izbucnit ieri, la primele ore ale dimineții!

Cine e președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy

Vladimir Zelenskiy, șeful statului în Ucraina, din anul 2019, a câștigat recent încrederea populației pe care o conduce, asta imediat după ce s-a îmbrăcat în echipament de militar și a ieșit pe câmpul de luptă în același rând cu armata țării.

În aceste momente, toată lumea se întreabă cine este el, de fapt, ce vârsta are, fiecare dorind să știe totul despre el. Ei bine, noi venim cu toate informațiile!

Vladimir Zelenskiy, în vârstă de 45 de ani, a candidat pentru funcția de președinte al Ucrainei în alegerile încheiate în anul 2019, însă înainte de aceasta, a aplicat în numeroase domenii.

Președintele Ucrainei fost comediant, scenarist, producător de filme și politician. Mai mult decât atât, a fost și fondator, director artistic și lider al unei companii de producție de emisiuni de televiziune și concerte.

Președintele din Ucraina a studiat dreptul

Tot despre Vladimir Zelenskiy putem spune și faptul că a-a născut într-o familie de evrei ucraineni, iar în copilărie a trăit pentru câțiva ani în Mongolia, pe când tatăl său era profesor de cibernetică în această zonă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤