Cine erau mama și cei doi copii bombardați de ruși în timp ce fugeau din Irpin. Momentul șocant când obuzul a căzut lângă ei

Mama și cei doi copii uciși duminică în Irpin, în timp ce încercau să fugă din calea războiului, au fost identificați, potrivit New York Post.

Tatiana Perebeinis avea 43 de ani. Femeia lucra în IT și nu a părăsit orașul mai devreme pentru a avea grijă de mama ei bolnavă. Au murit și copiii ei – fiica Alise, de 9 ani și băiatul Nikita, de 18 ani. Alături de ei a decedat și un bărbat alături de care călătoreau.

Toți patru au fost uciși când forțele ruse au bombardat culoarul prin care erau evacuați civilii din Irpin.

Imaginea familiei care zace moartă pe trotuar a atras atenția întregii lumi, iar președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a promis că va vâna și ucide „toți nenorociți” responsabili de moartea lor.

Andriy Dubchak, un jurnalist ucrainean care a publicat pentru prima dată filmările șocante ale bombardamentelor care au ucis familia, a declarat luni că Perebeinis era din Donețk și a fugit la Irpin în 2014, când a izbucnit războiul în regiunea de est.

„Au crezut că Irpin este un loc sigur. Dar armata rusă i-a găsit și aici”, a scris el pe Facebook.

Dubchak l-a identificat pe bărbatul care a murit alături de ei drept Anatoly, un tânăr de 28 de ani din Lugansk, dar relația lui exactă cu familia rămâne necunoscuta

➦ CITEȘTE ȘI... ➤