Coana Chiva A Ajuns De Nerecunoscut La 67 De Ani. Trăiește O Adevărată DRAMĂ

Natașa Raab, cunoscută drept Coana Chiva de o țară întreagă, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România.

Deși aceasta ar putea să se bucure de succes și acum, ea se confruntă cu o boală autoimună ce i-a afectat grav proiectele de care se ocupa.

Aceasta duce momentan o viață extrem de grea și încearcă să meargă mai departe, chiar dacă este devastată pentru că s-ar putea să nu mai apară în reclamele ce au consacrat-o.

Ce se întâmplă cu actrița Natașa Raab
Natașa Raab, în vârstă de 67 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate foarte grave. Aceasta și-ar dori să revină pe scenă și să reia seria spoturilor publicitare pentru o cunoscută firmă de lactate, dar o împiedică faptul că a fost diagnosticată cu o teribilă boală autoimună. Actrița este extrem de supărată pentru că telefonul nu mai sună în timp ce este tratată pentru a ține sub control problemele.

”Ultima colaborare cu firma de lactate am avut-o vara trecută. Acum aștept. Dar, nu cred că mă vor mai căuta, vom vedea. Sunt la Craiova, mă bucur că tratamentul pentru boala mea este bun, vorbesc mai bine.”, a zis actrița pentru Impact.

Actrița a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi după ce a jucat pe scena Teatrului Național ‘Marin Sorescu’ din Craiova, dar și în serialele ‘Lumini și umbre’ și ‘Inimă de țigan’. Toată lumea o recunoaște din reclama în care o joacă pe Coana Chiva, rol pe care l-a obținut la un casting la care au participat peste 1000 de persoane. Deși ar trebui să o ducă foarte bine, aceasta a recunoscut că nu totul este așa cum credeau mulți. ”Nu am bani mulți, dar mergem înainte!”, a mai spus ea.

Momente dramatice pentru Natașa Raab. Și-a pierdut soțul și fratele
Boala autoimună ce îi afectează grav memoria și vorbirea i s-a declanșat după moartea soțului, pe care l-a adorat. Aceasta și partenerul ei de viață au avut o relație foarte frumoasă, astfel că actrița a suferit enorm după ce soțul ei s-a stins în urma luptei cu cancerul la vezică.

”Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate.”, a adăugat actrița.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤