„Colecționarul De Copii” Singura Imagine Cu Duba Albă

În timp ce polițiștii și jandarmii vânează oameni fără măști și șoferi fără declarații pe propria răspundere prin Ciorogârla, șoferul unei

dube se plimbă prin localitate, în căutare de… copii!

Mai mulți părinți au reclamat, zilele trecute, faptul că un individ dubios, care conducea o autoutilitară albă înmatriculată în Dâmbovița, a încercat să ia, chiar de pe stradă, mai mulți copii, cu vârste între 9 și 12 ani.

„Pe 30 martie, copiii se jucau pe stradă, într-o zonă de la marginea localității. Pe o parte a drumului sunt case, pe cealaltă este un câmp, unde se va construi un cartier. Copiii au fost abordați de șoferul unei dube, care era parcată în capătul străzii. I-a chemat la el, invitându-i să mănânce cu el niște mici, pe care îi avea într-o casoletă.

Minorii au refuzat, iar bărbatul a insistat, invitându-i în dubă. Le-a spus că îi poate distra toată ziua și că îi poate plimba cu mașina, promițându-le că seara îi va aduce acasă. Era ora 13.20”, a declarat unul dintre părinți, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

În momentul în care șoferul le-a propus să urce în dubă, unul dintre copii le-a transmis părinților, prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil, o alertă, cu poziția în care se afla, iar după doar câteva minute, la fața locului și-a făcut apariția mama unuia dintre ei. „Când a văzut că mă apropii, i-a întrebat pe copii cine sunt eu, iar în momentul în care a aflat că sunt mama unuia dintre ei, a aruncat casoleta cu mici și a demarat în trombă. Dacă era bine intenționat, presupun că nu fugea”, a adăugat femeia, care încă este în stare de șoc.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤