Corina Caragea și Mihai Dedu au făcut dezvaluirea despre ce fac în fiecare dimineață

Secretele matinalilor care prezintă știrile, știrile din sport și vremea în fiecare dimineață.

Mihai Dedu și Corina Caragea se numără printre cei care au recunoscut că nu e ușor să se trezească dimineața în fiecare zi, dar că este destul de util pentru ei să își stabilească o rutină.

Iată care sunt micile trucuri la care apelează prezentatorii PRO TV pentru a se trezi dimineața și care ți-ar putea fi utile și ție!

Secretele PRO TV. Mihai Dedu și Corina Caragea au recunoscut
Îi vezi de ani de zile la TV și poate ți-ai pus și tu întrebarea: cum fac să se trezească așa devreme. Cei mai mulți dintre ei au recunoscut că este vorba despre multă disciplină, însă sunt de acord cu toții că trebuie să fii un om matinal, pentru a face acest gen de job.

Busu de la meteo nu mai intră la prima oră la TV, după ce a suferit un infarct
Înainte, era primul care spunea rubrica meteo la TV. După ce a suferit infarctul, iar medicii i-au recomandat să aibă mai multă grijă de el, cei de la PRO TV i-au mutat programul lui Florin Busuioc, zis Busu de la meteo.

„Mă trezesc la 6 pentru că nu intru la știri la prima oră, ci la 7. Eu îmi pun alarma la telefon, dar întodeauna mă trezesc cu câteva minute înainte să sune și… nu prea mai are sens, dar o pun de control. Sunt gata de plecare în câteva minute. Îmi fac o cafea, un duș și am ieșit pe ușă, nu pierd timpul. Totuși, nu beau multă cafea, undeva la două pe zi să zic. Din prima doar gust, după aceea îmi mai fac una la PRO TV care mă ține până se termină programul de știri”, a spus Florin Busu Busuioc.

Lavinia Petrea prezintă știrile dimineții de 8 ani
Lavinia Petrea se numără printre persoanele care iubesc să se trezească dimineața. Motivul? Are timp și pentru ea!

„Când ai o casă plină de copii care mai tot timpul au nevoie de ceva de la tine, înveți să te bucuri altfel de un moment de liniște și de timp doar pentru tine. Indiferent la ce oră se întâmplă el. Eu am transformat trezitul devreme în avantaj și vreau să profit de ocazie și să vă îndemn pe toți să faceți ceva care, cred eu, o să aducă schimbări frumoase și stări de bine în viața voastră: străduiți-vă să faceți ceva pentru voi în fiecare dimineață, chiar dacă asta înseamnă să vă treziți cu 15 minute mai devreme decât în mod obișnuit. Alegeți ceva ce vă place foarte mult – să citiți câteva pagini dintr-o carte în timp ce vă beți cafeaua; să introduceți un ritual de înfrumusețare, pe lângă dușul de dimineață sau puțin sport”, mărturisește stirista.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤