COȘMARUL TRĂIT DE O FETIȚĂ DE 11 ANI! TIMP DE DOI ANI

Momente de coșmar pentru o fetiță de numai 11 ani din comuna Bogdănești, județul Vaslui. Timp de doi ani a fost supusă unor chinuri îngrozitoare chiar de către tatăl său.

Bărbatul a ajuns acum în custodia autorităților.

Timp de aproape doi ani, din anul 2019, când mama ei a plecat să lucreze în străinătate, fetița a fost abuzată sexual de tatăl ei. Se pare că bărbatul în vârstă de 34 de ani a abuzat în repetate rânduri de fetiță.

Ultimul abuz sexual a avut loc la începutul lunii mai, iar după ce a reușit să scape de bărbat, copila i-a trimis un mesaj pe WhatsApp mamei sale: „Vino acasă de mă salvează!”. Imediat ce femeia a auzit cele întâmplate s-a întors în țară și a mers direct la poliție, unde l-a reclamat pe bărbat.

„În cursul zilei de ieri, 11 mai 2021, ora 11.10, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 29 de ani, cu privire la faptul că, fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost abuzată sexual. În cauză a fost indicat și un prezumtiv autor, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, rudă cu victima. Minora a fost internată pentru evaluare și consiliere psihologică într-un centru al D.G.A.S.P.C. Vaslui, din municipiul Bârlad. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Față bărbatul de 34 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de Parchet sus-menționate cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤