Cristi Mitrea da de pamant cu Zanni, dupa ce acesta a castigat Survivor All Stars: „In conditiile in care ai fost…”

Cristi Mitrea a abordat subiectul finalei Survivor All Stars, unde Zanni a ieșit câștigător după ce a fost reintrodus în competiție printr-un duel de eliminare, provocând o serie de reacții aprinse pe rețelele sociale și pe platforma Google.

Desfășurarea finalei Survivor All Stars a creat o polarizare în România, cu cei doi finaliști aproape de a cuceri marele premiu. Cu toate acestea, chiar și în fața unei concurențe strânse, Zanni a reușit să fie numit Supraviețuitorul Suprem, generând astfel controverse și reacții negative.

Opinia lui Cristi Mitrea este că Zanni, fostul concurent, nu ar fi trebuit să ajungă în finală, având în vedere că fusese eliminat anterior din competiție.

„A fost o finală nedreaptă. Când ești eliminat din competiție, consider că nu ar trebui să revii în joc și să ajungi în finală. Este ca și cum ai spune că te-ai trezit trist și te-ai culcat trist. Să fie clar, nu mi s-a părut corect ca un participant eliminat să revină în competiție și să aibă șansa de a câștiga. Ar fi trebuit să se respecte aceleași reguli pentru toți concurenții”, a declarat Mitrea în emisiunea La Maruta de pe Pro TV.

Catalin Maruta a intervenit adăugând: „Nu cunoaștem regulile exacte ale Survivor All Stars.”

„Exact, ar fi trebuit să existe aceleași reguli pentru toți”, a completat Mitrea.

Mitrea a subliniat că, spre deosebire de sezoanele anterioare, când toți concurenții se bucurau pentru câștigător, de data aceasta nici Faimosii, nici Razboinicii nu au manifestat un entuziasm real.

„Este adevărat că Zanni a fost foarte puternic în competiție, însă pentru mine nu reprezintă un exemplu potrivit de câștigător al Survivor. Nu am simțit nicio bucurie autentică din partea celorlalți concurenți. A fost un aplauz din politețe. Dacă nu primești susținere din partea colegilor tăi, atunci unde e meritul?”, a adăugat Mitrea.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤