Cu Câți Bărbați S-A Iubit Andra Înainte Să Se Căsătorească Cu Măruță. Nu O Să-Ți Vină Să Crezi!

Cu câți bărbați s-a iubit Andra înainte să se căsătorească cu Măruță. Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în prezent se poate declara o femei împlinită.

Vedeta este căsătorită cu prezentatorul Cătălin Măruță și au împreună doi copii minunați, pe David și Eva.

Ei bine, cu toate astea, puțini sunt cei care știu că vedeta a mai avut două relații înainte de-al cunoaște pe celebrul moderator.

Cu câți bărbați s-a iubit Andra înainte să se căsătorească cu Măruță. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai puternice și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie frumoasă și doi copii minunați. Cu toate astea, puțini știu că vedeta a mai avut două relații înainte să îl cunoască pe Măruță.

Unul dintre ei a fost Dragoș Caploiu, component al trupei Groove, cu care a avut o relație de doi ani și jumătate. Se pare că cei doi s-au despărțit chiar înainte va artista să participe la Cerbul de Aur, unde a câștigat locul al doilea. Andra a suferit enorm în urma despărțirii de Dragoș, dar motivele despărțirii nu au fost niciodată aflate, chiar dacă s-a zvonit că ar fi fost vorba despre infidelitate. “Ei s-au despărţit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la Cerbul de Aur. Ea a fost foarte afectată. Îl iubea foarte mult şi a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înşelat, pur şi simplu nu a fost să fie”, a declarat un apropiat al Andrei.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤