Cu ce se ocupa Pavel Bartoș înainte de a fi celebru?

Pavel Bartoș este un cunoscut actor și om de televiziune, însă puțini știu ce sacrificii a făcut pentru

a ajunge unde este acum și pentru a-și vedea visul de a deveni actor îndeplinit.

Pavel Bartoș, de la salahor la actor
Pavel Bartoș și-a dorit să fie actor încă din liceu, dar viața i-a pus multe piedici în calea acestui drum. El și-a pierdut tatăl la doar 16 ani și a fost nevoit să se angajeze, pentru că mama lui era casnică și aveau nevoie de bani.

„Când am crescut și am zis că am și eu timp de feciorie, vine un astfel e moment când îți pierzi tatăl. A trebuit să devin peste noapte capul acestei familii. a trebuit să mă angajez, după liceu mergeam la muncă. M-am angajat salahor într-o echipă de muncitori. Pentru zidari e ok, salahorul trebuie să care toate gălețile, e o muncă sisifică. Am făcut asta doi ani. Atunci mi-am dat seama că nu e pentru mine munca fizică”, a mai mărturisit Pavel Bartoș.

Ulterior, a fost pus în fața deciziei de a merge sau nu la facultate, pentru a putea să își ajute familia în continuare. Dar a găsit o cale de mijloc.

„Eu dacă mă duc la facultate, privez familia mea de un salariu. Am avut acea putere, am zis că merg și la facultate și o să mă și angajez”, a spus Pavel Bartoș.

„Principala mea decizie: de ce să dau la actorie. Am realizat că asta vreau să fac, nu m-am pregătit, dar mi-am zis măcar să văd cum e. În același timp eu făceam muncă de zidărie, eram salahor, nu îmi plăcea munca fizică. Am avut acest curaj de a mă duce să dau la actorie. Le-am spus tuturor că dau la drept și în clipa aia au fost toți de acord cu mine”, a spus Pavel Bartoș.

Soția lui Pavel Bartoș urmează să devină medic pediatru
Pavel Bartoș are o familie frumoasă acum, alături de soția lui, Anca și de cele trei fiice ale lor. Mai mult, acum că copiii au crescut, Anca a decis că vrea să înceapă un nou capitol în viața ei și anume: să dea la Medicină.

„Marea mea calitate este soția, care m-a învățat să am răbdare. La bază este actriță, s-a dedicat foarte mult copiilor, i-a plăcut. Eu am putut să îmi fac meseria și mai bine. Ea a avut o pasiune mai veche, să facă Medicină. A moștenit cumva asta din familie. Și a mers, e o studentă în anul 2 la Medicină, e cea mai bună din anul ei. Ar vrea să fie medic pediatru. Este de admirat, un om la 40 de ani, eu acum dau la Medicină! Este foarte mult de învățat, îi place, e dăruită. Cred că asta i-a fost dat, deși a renunțat la cariera de actriță pentru a sta cu copiii. Este enorm de învățat, aici înveți zi de zi”, a declarat Pavel Bartoș.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤